Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Bedrijf


Beste bezoeker,

Sinds 1991 zijn wij, Michel Allaeys bvba, invoerder van SCATTOLINI S.p.A. voor de Benelux. Van deze productenlijn verkochten wij inmiddels tal van driezijdenkippers, laadbakken en huifopbouwen, zowel aan overheidsinstellingen als aan bedrijven. Een gedetailleerd overzicht van deze producten vindt u uiteraard op deze website onder de rubriek "producten".

Wij leveren onze opbouwkits voornamelijk rechtstreeks aan de merkvertegenwoordigers omdat de opbouw zeer eenvoudig is. Zo wordt een driezijdenkipper gemakkelijk in 5 manuren opgebouwd en de laadbakken in anderhalf manuur. De kits zijn volledig elektrisch alsook mechanisch voorgemonteerd en alle aansluitingskabels, wielkasten en montagebouten worden meegeleverd. Aan de bestelwagen moet niets aangepast worden omdat alle hechtingspunten voorzien zijn voor het gevraagde voertuig.

Scattolini S.p.A. houdt rekening met de originele achterbumper en achterlichten. Voor speciale aanpassingen zijn er tal van carrosserieopbouwers die met de Scattolini-opbouwen werken. U kunt ons steeds contacteren om te weten wie in uw streek deze aanpassingen doet of eventueel uw montage verzorgt.

Wij staan graag ter beschikking voor meer informatie.

Met de meeste hoogachting,

Michel Allaeys
zaakvoerder